Потпретседателот на Европската комисија: Имаше грешки во нарачките за вакцини во Брисел

Потпретседателот на Европската комисија: Имаше грешки во нарачките за вакцини во Брисел

Потпретседателот на Европската комисија, Франс Тимерманс призна дека Европската унија направила грешки во изготвувањето стратегијата за вакцинација против коронавирус за ...

ЕВРОПА-КОВИД 19, вакцинација и предвидувања за крај на пандемијата-борба за лиценците за вакцини да бидат слободни

ЕВРОПА-КОВИД 19, вакцинација и предвидувања за крај на пандемијата-борба за лиценците за вакцини да бидат слободни

Негативните ефекти од пандемијата на коронавирусот германската економија ќе ги чувствува најмалку до 2025 година, соопшти денеска Институтот за истражување ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини