викенд

Викенд на мртовци-цел филм(видео)

Легендарниот македонски филм во хд ремастерирана верзија, уживајте и смејте се до солзи. Викенд на мртовци е македонски филм-комедија од 1988 година, режиран од Коле Ангеловски, со Владимир ...

Filmot „I(s)zgubeni“ na ohrigjanecot Veljanoski nominiran za dve nagradi na „Soho“ filmskiot festival vo Njujork

Филмот „И(с)згубени“ на охриѓанецот Вељаноски номиниран за две награди на „Сохо“ филмскиот фестивал во Њујорк

Македонско-чешкиот краток игран филм „И(с)згубени“ на охридскиот режисер Антонио Вељаноски е номиниран за најдобра главна улога и најдобар филм во ...

Page 1 of 5 1 2 5

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини