Tag: Фестивал

„Bel“, „Ezheto Snezhe“, „Brzopletkovska 63 i sluchajot so smrdlivite chorapi“ i „Dzvezda Mrak i sushtestvata od Strashkograd“ – nagradeni na „Litera“ 2020

„Бел“, „Ежето Снеже“, „Брзоплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи“ и „Ѕвезда Мрак и суштествата од Страшкоград“ – наградени на „Литера“ 2020

Сликовницата „Бел“, по текст на Ника Гавровска и илустрации на Ристо Аврамовски ја доби наградата за најдобро илустрираното дело во ...

Ѕвездичката која прераснува во ѕвезда под македонското небо ! Драгана Јовановска [ВИДЕО]

Ѕвездичката која прераснува во ѕвезда под македонското небо ! Драгана Јовановска [ВИДЕО]

Музичкиот фестивал „Ѕвездички“ е единствен интернационален детски фестивал во Македонија, организиран од Естрада Мултимедија Центар. Фестивалот се стреми да продуцира ...

Page 1 of 5 1 2 5

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини