Tag: Србија

О’Брајан: Лидерите на Србија и Косово остварија вистински напредок во текот на првиот ден од преговорите во Белата куќа

О’Брајан: Лидерите на Србија и Косово остварија вистински напредок во текот на првиот ден од преговорите во Белата куќа

Советникот за национална безбедност на американскиот претседател Роберт О’Брајан вечерва изјави дека лидерите на Србија и Косово постигнале вистински напредок ...

Page 12 of 12 1 11 12

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини