Николовски: Сашко Николов  е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори

Николовски: Сашко Николов  е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори

 Сашко Николов е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори во Општина Штип, порача на денешната прес-конференција во Штип,  генералниот ...

Page 1 of 10 1 2 10

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини