Стејт департмент: Спорот да се реши надвор од пристапниот процес, САД со јасна желба првата меѓувладина конференција до крај на годината 

Стејт департмент: Спорот да се реши надвор од пристапниот процес, САД со јасна желба првата меѓувладина конференција до крај на годината 

САД ги повикуваат Софија и Скопје да ги решат постоечките билатерални спорови надвор од пристапниот процес за да се постигне ...

Page 1 of 16 1 2 16

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини