Tag: притисок

Бислимоски: Граѓанските протести се легитимни, но опозициската партија врши притисок врз РКЕ

Бислимоски: Граѓанските протести се легитимни, но опозициската партија врши притисок врз РКЕ

Го разбирам незадоволството од донесената одлука и сметам дека се легитимни граѓанските протести против поскапувањето на електричната енергија, но опозициската ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини