Tag: пакет мерки

есс

ЕСС: Четвртиот пакет мерки тежок 350 милиони евра вклучува поддршка за најпогодените сектори и категории на граѓани

-Четвртиот пакет економски мерки опфаќа поддршка за исплата на плати за последниот квартал на годината, платежни картички за одредени категории ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини