Tag: македонија

теџт

Бугарија не отстапува, Борисов изјавува:Во Бугарија нема македонско малцинство, а Бугарите во Македонија беа принудени да се нарекуваат Македонци!

Единствена држава, која би сакала да почне преговори за приклучување кон ЕУ со С. Македонија, дури и повеќе од Германија ...

мицко

Христијан Мицкоски:Имам информација дека овој викенд се распарчува Македонија во Софија и се преговара за иднината на нашиот идентитет!

Имам информација дека овој викенд се распарчува Македонија во Софија и се преговара за иднината на нашиот идентитет!    

Граѓаните реагираат на Заев: Сите би не продал како робови, сите би не заразил со корона, би се откажал од Македонија дел по дел, освен од Муртино, своите имоти и фирми, за уште еден ден на власт.
заев

Ова е вистината: Ниту Цар Борис ја почитуваше волјата на бугарскиот народ, ниту Зоран Заев ја почитуваше волјата на македонскиот на референдумот!

НИКОЈ НЕ ГИ ПРАША БУГАРИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ВО 1941 ГОДИНА КАКВА Е НИВНАТА ОПРЕДЕЛБА, ПА ЦЕЛА БУГАРИЈА ДА ЈА НАРЕКУВАМЕ ...

Заев за „БГНЕС“: Договорот ќе биде закон, јас ќе ја отстранам омраза, „Длабоката држава“ е во опозиција. Бугарија не е фашизам, Бугарија е наш пријател [ВИДЕО]

Заев за „БГНЕС“: Договорот ќе биде закон, јас ќе ја отстранам омраза, „Длабоката држава“ е во опозиција. Бугарија не е фашизам, Бугарија е наш пријател [ВИДЕО]

Немаме поделена историја. Имаме заедничка историја. Гоце Делчев е револуционер и за Бугарите и за Македонците, кој се бореше за ...

Page 1 of 21 1 2 21

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини