Tag: ковид-19

Министерството за економија објави три јавни повици за субвенционирање на компании и занаетчии

Доколку почине вработено лице во приватниот сектор, семејството има право на три плати.Исто и блиските во заедницата од своите фирми имаат право на две плати.

Доколку настани смрт кај вработено лице, работодавецот на починатиот, на неговата фамилија треба да им исплати три просечни плати. Исто ...

Page 1 of 78 1 2 78

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини