Tag: катастрофа

Рубрика: Најидиотско видео(видео)

Рубрика: Најидиотско видео(видео)

Рубрика:Можеме ние и поглупо и поружно(видео) Бираме најидиотски видеа на планетава, ставете лајк или дислајк под него.   https://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3DdK46WjP3KIdAkkz4RwOkURnW-kUyIFEGQSNA1PASUFxfg6kK9knfyzY

Истражување: Лошите временски услови предизвикаа елементарна катастрофа кај голем дел од лозовите насади во Тиквешкиот регион

Истражување: Лошите временски услови предизвикаа елементарна катастрофа кај голем дел од лозовите насади во Тиквешкиот регион

Лозарството и винарството во земјава се едни од најпогодените гранки со кризата, но и со лошите временски услови. Винарниците се ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини