Tag: зоран заев

Zaev i Filipche: Voveduvame sistemski pristap na grizha za lugjeto so retki bolesti i go zgolemuvame brojot na dostapni lekovi

Заев и Филипче: Воведуваме системски пристап на грижа за луѓето со ретки болести и го зголемуваме бројот на достапни лекови

Во завршницата на месецот посветен на ретките болести и на кампањата „Ги запознаваме ретките болести“ премиерот Зоран Заев и министерот ...

Заев за случајот „Монструм“: Процесот е воден на транспарентен начин, политичарите треба да ги тргнат рацете од судството и обвинителството

Заев за случајот „Монструм“: Процесот е воден на транспарентен начин, политичарите треба да ги тргнат рацете од судството и обвинителството

Многу е важна нашата улога каква држава, какво општество димензионираме, во кој правец ја насочуваме државата и пред се младите ...

Page 1 of 34 1 2 34

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини