Граѓаните реагираат на Заев: Сите би не продал како робови, сите би не заразил со корона, би се откажал од Македонија дел по дел, освен од Муртино, своите имоти и фирми, за уште еден ден на власт.
Page 1 of 10 1 2 10

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини