Bugarskite komentari na makedonskiot Akciski plan na razgleduvanje vo Skopje, prodolzhuva procesot za vrakjanje doverba megju dvete zemji

Бугарските коментари на македонскиот Акциски план на разгледување во Скопје, продолжува процесот за враќање доверба меѓу двете земји

Во наредниов период властите во Скопје ќе ги разгледуваат коментарите што пристигнаа од Софија на македонскиот предлог Акциски план, по ...

ковацев

„Северно титово диво племе“: Европратеникот Андреј Ковачев во “европски” стил ги навредува Македонците, додека ЕУ молчи!

Европратеникот Андреј Ковачев кој во Европскиот парламент ја претставува партијата ГЕРБ на бугарскиот премиер Бојко Борисов со нов говор на ...

Page 2 of 26 1 2 3 26

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини