evropska-komisija

Европската комисија во врска со вакцините ja префрли одговорноста на земјите-членки

Земјите-членки на ЕУ сами побараа флексибилност и одлучија да отстапат од правилото вакцината да се дистрибуира според бројот на жители, соопшти денеска Европската комисија, ...

Page 1 of 31 1 2 31

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини