“Се крадело на ангро!”- 30 милиони евра бил оштетен државниот буџет минатата година покажуваат истрагите на Управата за финансиска полиција

“Се крадело на ангро!”- 30 милиони евра бил оштетен државниот буџет минатата година покажуваат истрагите на Управата за финансиска полиција

Управата за финансиска полиција го разгледува случајот на Министерството за култура кој произлезе од внатрешната ревизија на институцијата. Директорот на финансиска полиција Арафат ...

Page 1 of 3 1 2 3

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини