Tag: дијаспора

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората постојано расте, институциите се на располагање за сите прашања и дилеми 

Симовски – Близнаковски: Интересот за самопопишување на дијаспората постојано расте, институциите се на располагање за сите прашања и дилеми 

  Директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски и директорот на Агенцијата за иселеништво Слободан Близнаковски, денеска одржаа работен состанок ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини