Tag: грција

Без масовни протести и со силно полициско присуство одбележувањето на студентскиот бунт против хунтата во Грција

Без масовни протести и со силно полициско присуство одбележувањето на студентскиот бунт против хунтата во Грција

Под драконски безбедносни мерки и без традиционалните масовни протести, поради забраната за собири, денеска во Грција се одбележува годишнината од ...

Page 1 of 9 1 2 9

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини