Tag: вмро-дпмне

Mickoski na sredba so avstriskiot ambasador: Zdravstvenite vlasti mora poodgovorno da deluvaat, za 19 dena imame 6.000 zaboleni od Kovid-19

Мицкоски на средба со австрискиот амбасадор: Здравствените власти мора поодговорно да делуваат, за 19 дена имаме 6.000 заболени од Ковид-19

Денеска 19.10.2020 година, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, заедно со членот на ИК на партијата, Стефан Андоновски, оствари средба со ...

Page 1 of 6 1 2 6

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини