Tag: влада

Весна Бејбе: Кога Баце Ранко паѓа на глава, на некој ќе му излезе низ г*з?! На кого ли мислеше Бејби во својот урнебесен стенд ап зимски перформанс!

Весна Бејбе: Кога Баце Ранко паѓа на глава, на некој ќе му излезе низ г*з?! На кого ли мислеше Бејби во својот урнебесен стенд ап зимски перформанс!

Ranko Petrovik поддршка за БацеКога тој ќе падне на глава на другите им излегува низ газмногу исчистени улициве, многу.Мислат на ...

Танзанија, Гамбија и Буркина Фасо се помалку корумпирани од нашите властодршци.-жестоко распали од говорница громовецот Љупчо Пренџов(видео)

Танзанија, Гамбија и Буркина Фасо се помалку корумпирани од нашите властодршци.-жестоко распали од говорница громовецот Љупчо Пренџов(видео)

Никола Димитров и СДСМ на предходните избори манипулираа со граѓаните на Р. Македонија дека есента 2020 година нашата држава конечно ...

Page 1 of 19 1 2 19

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини