Tag: Велес

Општина Велес ќе учествува во инклузивен проект за деца и лица со попреченост што ќе се реализира на езерото „Младост“ 

Општина Велес ќе учествува во инклузивен проект за деца и лица со попреченост што ќе се реализира на езерото „Младост“ 

Општина Велес ќе учествува во имплементација на проектот „Инклузивен смарт туризам-рекреативни  содржини и услуги за еднаков пристап до туристичката атракција ...

Sedumdeset sankcii za eden chas vo Veles, nad 10.000 sankcii za dvaesetina dena vo drzhavata

Седумдесет санкции за еден час во Велес, над 10.000 санкции за дваесетина дена во државата

Министерството за внатрешни работи освен на територијата на Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила ...

Page 1 of 2 1 2

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини