Tag: бугарија

теџт

Бугарија не отстапува, Борисов изјавува:Во Бугарија нема македонско малцинство, а Бугарите во Македонија беа принудени да се нарекуваат Македонци!

Единствена држава, која би сакала да почне преговори за приклучување кон ЕУ со С. Македонија, дури и повеќе од Германија ...

мицко

Христијан Мицкоски:Имам информација дека овој викенд се распарчува Македонија во Софија и се преговара за иднината на нашиот идентитет!

Имам информација дека овој викенд се распарчува Македонија во Софија и се преговара за иднината на нашиот идентитет!    

Page 1 of 16 1 2 16

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини