Tag: бојко борисов

Borisov i Netanjahu se soglasija da ja intenziviraat sorabotkata vo borbata protiv pandemijata so Kovid-19

Борисов и Нетанјаху се согласија да ја интензивираат соработката во борбата против пандемијата со Ковид-19

Премиерот на Бугарија, Бојко Борисов во телефонскиот разговор со израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху се договорија да ја интензивираат соработката во ...

Page 1 of 5 1 2 5

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини