Tag: Бомби

загадување на животната средина

МО ги презеде сите мерки за безбедно уништување на бомбите пронајдени во Битола, без загадување на животната средина

На Криволак денеска започнува уништувањето на бомбите од Првата светска војна, пронајдени во Битола, а прелиминарна проценка на емисиите на ...

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини