Контакт

Контактирајте не

Доколку имате пасија према новинарство и сакате да станете дел од тимот на www.dnevninovosti.mk прикачете (CV) тука или на е-mail: redakcija@dnevninovosti.mk

Имресум

Дел Рио Филмс ДООЕЛ

Друштво за филмска продукција и дистрибуција

Адреса: Ул. Петар Драганов бр.4 1000 Скопје Република Македонија

Директор: Оливер Ромевски

Главен и одговорен уредник: Александар Николоски

Уредник на дневна редакција: Аце Црничиќ

Уредник на спортска редакција: Огнен Ромевски

Уредник на забавна редакција: Бојан Велевски

Контакт: redakcija@dnevninovosti.mk

Маркетинг: marketing@dnevninovosti.mk