Себастијан Курц примал фотографии од полов орган на својот мобилен од свој подреден?!-најдена преписката помеѓу канцеларот и секретарот

Себастијан Курц примал фотографии од полов орган на својот мобилен од свој подреден?!-најдена преписката помеѓу канцеларот и секретарот

СМС-аферата не престанува да ја тресе Австрија. Медиумите дојдоа до голем број пораки што канцеларот Себастијан Курц наводно ги разменил...

Page 1 of 148 1 2 148

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини