Laboratoriski analizi: Vakcinite na Fajzer/Bionteh i na Moderna shtitat od novite mutacii na koronavirusot

Лабораториски анализи: Вакцините на Фајзер/Бионтех и на Модерна штитат од новите мутации на коронавирусот

Новите лабораториски студии покажуваат дека вакцините на Фајзер/Бионтех и на Модерна штитат од нови мутации на коронавирусот, јави Си-Ен-Ен. Резултатите...

Page 1 of 115 1 2 115

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини