СВЕТ

Свет SvetСвет е категорија која ги опфаќа најновите актуелни вести од Балканот, Европа, и другите континенти.Сите вести се превземени од релевантни извори.

Себастијан Курц примал фотографии од полов орган на својот мобилен од свој подреден?!-најдена преписката помеѓу канцеларот и секретарот

Себастијан Курц примал фотографии од полов орган на својот мобилен од свој подреден?!-најдена преписката помеѓу канцеларот и секретарот

СМС-аферата не престанува да ја тресе Австрија. Медиумите дојдоа до голем број пораки што канцеларот Себастијан Курц наводно ги разменил...

Page 1 of 406 1 2 406

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини