ОПШТИНИ

You can add some category description here.

Shtipjani smetaat deka korupcijata e najrasprostraneta vo inspekciskite sluzhbi i sudstvoto

Штипјани сметаат дека корупцијата е најраспространета во инспекциските служби и судството

Граѓаните на Штип, кои беа анкетирани во истражувањето на Асоцијацијата на демократска иницијатива (АДИ)-Гостивар, сметаат дека најкоруптивни сектори се здравството...

претприемачкиот дух

Шахпаска: Првиот Младински ресурсен центар во Гостивар ќе ги поттикне активирањето на младите на  пазарот на трудот и претприемачкиот дух

Министерската за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска на отворање на  Младинскиот ресурсен центар „I can“ во Гостивар, прв од...

Page 1 of 40 1 2 40

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини