ОПШТЕСТВО

You can add some category description here.

Zeleniot institut organizirashe onlajn konferencija na tema „Korupcija vo ekologijata. Kako da ja prepoznaeme i kako da deluvame?“

Зелениот институт организираше онлајн конференција на тема „Корупција во екологијата. Како да ја препознаеме и како да делуваме?“

Зелениот институт денеска организираше онлајн конференција, со поддршка на Биро де Хелинг од Холандија, на тема „Корупција во екологијата. Како...

Dimitrov – Bon: So odrzhuvanjeto na Megjuvladinata konferencija kje se valoriziraat site napori na S. Makedonija

Димитров – Бон: Со одржувањето на Меѓувладината конференција ќе се валоризираат сите напори на С. Македонија

Француската поддршка во контекст на успешното заокружување на нашата европска приказна годинава, беше централна тема на денешната средба на заменик...

Мерките за заштита од КОВИД-19

Мерките за заштита од КОВИД-19 не смеат да го попречуваат правото на правично судење, апелираат од коалицијата „Сите за правично судење“

Оваа ситуација повлекува низа прашања во однос на транспарентноста и независноста на судската власт. и правично судење за сите граѓани...

Marichikj na onlajn sredba so evrokomesarot za pravda Rejnders: Site reformi kje bidat realizirani vo bliska koordinacija so EU

Маричиќ на онлајн средба со еврокомесарот за правда Рејндерс: Сите реформи ќе бидат реализирани во блиска координација со ЕУ

Министерот за правда Бојан Маричиќ денеска преку видео-конференциска врска ја оствари првата официјална средба со еврокомесарот за правда Дидие Рејндерс,...

Page 1 of 98 1 2 98

Рубрики

Препорачуваме

Powered by Live Score & Live Score App