петар

Бугарија буквално и “објави војна” на Македонија со нивниот кодошки Меморандум до ЕУ!Да беше 19ти век, веројатно ќе се пушкаравме по планини… -Петар Богојески

Незнам како да им објаснам на некои жешки глави, дека Бугарија буквално ни “објави војна” на Македонија со нивниот кодошки...

мицов

Стефан Влахов Мицов: Во Македонија живее најглупата македонска генерација во последните три милениуми!-објави интервју порталот Во центар

Не случајно пред скоро пет децении поетот Ацо Шопов напиша: Македонија е судбината на светот, светот е судбината на Македонија....

Page 1 of 13 1 2 13

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини