МАКЕДОНИЈА

Македонија
Македонија е категорија која ги опфаќа областите на општественото живеење, политиката, локалната самоуправа и разни мислења, статуси и колумни на јавни личности.
Zeleniot institut organizirashe onlajn konferencija na tema „Korupcija vo ekologijata. Kako da ja prepoznaeme i kako da deluvame?“

Зелениот институт организираше онлајн конференција на тема „Корупција во екологијата. Како да ја препознаеме и како да делуваме?“

Зелениот институт денеска организираше онлајн конференција, со поддршка на Биро де Хелинг од Холандија, на тема „Корупција во екологијата. Како...

Dimitrov – Bon: So odrzhuvanjeto na Megjuvladinata konferencija kje se valoriziraat site napori na S. Makedonija

Димитров – Бон: Со одржувањето на Меѓувладината конференција ќе се валоризираат сите напори на С. Македонија

Француската поддршка во контекст на успешното заокружување на нашата европска приказна годинава, беше централна тема на денешната средба на заменик...

Page 1 of 178 1 2 178

Рубрики

Препорачуваме

Powered by Live Score & Live Score App