deca-na-cas

Делчева-Диздаревиќ: Со изданијата за почетно пишување се следи развојот на децата при нивното описменување

Професорката на Институтот за педагогија при Филозофскиот факултет, Јасмина Делчева-Диздаревиќ, потенцирајќи го значењето на соодветното описменување на децата во првите...

Бронзен медал за македонските млади информатичари на Европската јуниорска олимпијада по информатика одржана онлајн во Грузија

Бронзен медал за македонските млади информатичари на Европската јуниорска олимпијада по информатика одржана онлајн во Грузија

Македонските млади информатичари освоија бронзен медал на јуниорските меѓународни натпревари по информатика за ученици до 15,5 години. На 4-тата по...

Page 1 of 3 1 2 3

Рубрики

Препорачуваме