ЛАБОРАТОРИЈАТА ДИЈАГНОСТИКА ФАРМАХЕМ МИСЛИ НА ВАС И ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ.

НОВО!!! ОДРЕДУВАЊЕ НА КОНЦЕНТРАЦИЈАТА НА АНТИТЕЛА SARS-CoV-2 IgG И SARS-CoV-2 IgM ПРОТИВ COVID-19 ВИРУСОТ СО НАЈСОВРЕМЕНИ И НАЈСПЕЦИФИЧНИ МЕТОДИ

SARS-CoV-2 IgG II Quant тестот е дизајниран за да ја одредува групата имуноглобулини G(IgG) антитела, вклучувајќи неутрализирачки антитела, на подрачје...

Page 1 of 64 1 2 64

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини