kirilica

Пишувајте на македонски јазик со македонска кирилица. Јазикот и писмото се срцето на нашиот идентитет!-Ласко Џуровски

Пишувајте на македонски јазик со македонска кирилица. Јазикот и писмото се срцето на нашиот идентитет, ако престанеме да ги употребуваме,...

Page 1 of 25 1 2 25

Рубрики

Препорачуваме

Powered by Live Score & Live Score App