Anketa za brojot na lica vo starskite i vo domovite za lica so posebni potrebi zaradi planiranje na vakcinacija protiv Kovid-19

Анкета за бројот на лица во старските и во домовите за лица со посебни потреби заради планирање на вакцинација против Ковид-19

Министерството за труд и социјална политика испратило барање до приватните и државните старски домови, како и до Специјалниот Заводот Демир Капија,...

Istrazhuvanje na Evrotink: Porazitelno nizok broj pokrenati postapki protiv storiteli na bespravna secha

Истражување на Евротинк: Поразително низок број покренати постапки против сторители на бесправна сеча

Евротинк – Центар за европски стратегии денеска го објави истражувањето „Пустошење на нашата иднина: форми/модели на организиран криминал во бесправната сеча во...

Page 1 of 20 1 2 20

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини