МАГАЗИН

МагазинМагазин e категорија која ги опфаќа следниве вести од областа на : Култура, Библиотека, Кујна, Истражување, Медицина, Наука и филм.

УКИМ,

На трите циклуси на студии при УКИМ, преку онлајн одбрана, со диплома во 2020-та година се стекнале 32,9 проценти од студентите

Вкупно 32,9 проценти од одбраните на дипломски работи, магистерски трудови и докторски дисертации, изминатата година, на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“...

На денешен ден

На денешен ден

1507.- Роден е италијанскиот сликар Џентиле Белини, познат по сликите од венецијанските свечености и процесии. Инсистирал на прецизност така што неговите дела се полни со...

Page 1 of 186 1 2 186

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

No Content Available

Последни содржини