ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2020

Локални избори 2020 е категорија каде може да се следат активностите на политичките партии и кандидати за градоначалник за општина Штип и општина Пласница за време на изборниот процес до објавувањето на конечните изборни резултати од страна на ДИК.

Николовски: Сашко Николов  е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори

Николовски: Сашко Николов  е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори

 Сашко Николов е олицетворение на чесната понуда на СДСМ за овие предвремени локални избори во Општина Штип, порача на денешната прес-конференција во Штип,  генералниот...

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини