ХРОНИКА

hronika хроникаХроника е категорија која ги опфаќа најновите настани од областа на криминалот, собраќајните несреќи и други немили случувања.

Полицијата казнува по сите линии: 88 санкционирани возачи во Скопје, 20 се за брзо возење, казнети 10 лица за прекршувања на забраната за движење, 242 санкции за неносење маска 
Мајка осомничена за груба повреда на семејните обврски, го врзувала своето дете со ланец и катанец за креветот.-криминална хроника на денот

Мајка осомничена за груба повреда на семејните обврски, го врзувала своето дете со ланец и катанец за креветот.-криминална хроника на денот

Мајка осомничена за груба повреда на семејните обврски, OJO Гостивар бара притвор   Основното јавно обвинителство Гостивар донесе Наредба за...

Page 1 of 89 1 2 89

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини