ОВА Е КРВНИЧКО ПРОФИТЕРСТВО КОЕ МОРА ДА ПРЕСТАНЕ!!!-во состојба кога луѓе умираат секој ден од пандемија болниците наплаќаат 2300 евра за ден, наместо да се стават во служба на државата и народот!-напиша Дарко Старгоски
Собранието блокирано, без закон за државјанство со три сведока, нема помош за граѓаните и фирмите

Собранието блокирано, без закон за државјанство со три сведока, нема помош за граѓаните и фирмите

  Претседателот на Собранието Талат Џафери за напладне најави прес-конференција откако на денешната редовна понеделничка средба со координаторите на пратеничките групи...

Page 2 of 32 1 2 3 32

Рубрики

Спонзорирано

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини