Заев за „БГНЕС“: Договорот ќе биде закон, јас ќе ја отстранам омраза, „Длабоката држава“ е во опозиција. Бугарија не е фашизам, Бугарија е наш пријател [ВИДЕО]

Заев за „БГНЕС“: Договорот ќе биде закон, јас ќе ја отстранам омраза, „Длабоката држава“ е во опозиција. Бугарија не е фашизам, Бугарија е наш пријател [ВИДЕО]

Немаме поделена историја. Имаме заедничка историја. Гоце Делчев е револуционер и за Бугарите и за Македонците, кој се бореше за...

Page 1 of 14 1 2 14

Рубрики

ТОП 5 содржини


Вести од оваа седмица

Последни содржини