Грижа или уништување на децата!!!-се прашуваат родителите на децата во училиштето “Владо Тасевски”-Карпош

Грижа или уништување на децата!!!-се прашуваат родителите на децата во училиштето “Владо Тасевски”-Карпош

Револтирани родители од ООУ Владо Тасевски во Козле, Општина Карпош, реагираат на одлуката  на директорката Викторија Кочевска која се однесува ...

MIlan Lane Gutović zadrzan u bolnici zbog korona virusa?!

MIlan Lane Gutović zadrzan u bolnici zbog korona virusa?!

Glumac Milan Lane Gutović danas je hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, pod sumnjom da je zaražen koronavirusom, tvrdi medij "24 ...

farmahem dijagnostika

НОВО!!! ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ КОНЦЕНТРАЦИЈА НА СПЕЦИФИЧНИТЕ АНТИТЕЛА SARS-CoV-2 IgG ПРОТИВ ВИРУСОТ COVID-19 СО НАЈСОВРЕМЕНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ МЕТОДИ

Од досегашните истражувања заклучено е дека тестот за антитела може да помогне при: Oдредување и следење на имунолошкиот одговор на ...

БОГОРОДИЦА-ЕВЗОНИ ОТВОРЕНА ЗА ПРЕМИН

БОГОРОДИЦА-ЕВЗОНИ ОТВОРЕНА ЗА ПРЕМИН

https://www.youtube.com/watch?v=_UjEKKQPX1s&t=18s https://www.youtube.com/watch?v=YA1i7gfFfdg&t=4s  

Зоки Фаци во акција(видеа)

Зоки Фаци во акција(видеа)

    https://www.youtube.com/watch?v=flxUmW2A8fU&t=216s https://www.youtube.com/watch?v=cZKPraihow4&t=2308s https://www.youtube.com/watch?v=r_TU99GrkIc&t=28s https://www.youtube.com/watch?v=DXQQFH43D-g&t=16s https://www.youtube.com/watch?v=z4pKY3qfoK0&t=23s

Вест на денот

Грижа или уништување на децата!!!-се прашуваат родителите на децата во училиштето “Владо Тасевски”-Карпош

Грижа или уништување на децата!!!-се прашуваат родителите на децата во училиштето “Владо Тасевски”-Карпош

Револтирани родители од ООУ Владо Тасевски во Козле, Општина Карпош, реагираат на одлуката  на директорката Викторија Кочевска која се однесува...

Прочитај повеќе

Неодамнешни вести

farmahem dijagnostika

НОВО!!! ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА ОДРЕДУВАЊЕ КОНЦЕНТРАЦИЈА НА СПЕЦИФИЧНИТЕ АНТИТЕЛА SARS-CoV-2 IgG ПРОТИВ ВИРУСОТ COVID-19 СО НАЈСОВРЕМЕНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ МЕТОДИ

Од досегашните истражувања заклучено е дека тестот за антитела може да помогне при: Oдредување и следење на имунолошкиот одговор на...Може да ве интересира

Денот низ годините

Култура

BANNER-REZULTATI

Свет

Бизнис

Магазин